HEB JIJ HET JUISTE PROFIEL?

Baliemedewerker

Kärcher Van Mol in Temse mag zich het grootste verdeelcentrum ter wereld van het befaamde Duitse merk van reinigingstoestellen noemen. Hiermee vertegenwoordigen wij de centra verantwoordelijk voor Oost- en West-Vlaanderen. Sinds januari 2023 zijn we gegroeid tot een internationaal bedrijf door een vestiging in Goes (Nederland) te openen. Ondertussen blijft Kärcher Van Mol dus groeien tot een bedrijf met 50+ werknemers maar behoudt, meer dan ooit, zijn familiale karakter.

WAT ZOEKEN WE?

  • Een vrije werkomgeving met een vlakke structuur in een groeiende KMO met familiaal karakter.
  • Een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques & ecocheques.

WAT ZIJN JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN?

  • Je plaatst de klant op de eerste plaats en kan deze op een correcte manier te woord staan.
  • Orde en netheid zijn jouw stokpaardjes, verantwoordelijkheid opnemen voor jouw taken hoort hier uiteraard bij.
  • Collegialiteit draag je hoog in het vaandel.
  • Vaardigheden zoals georganiseerd, nauwkeurigheid en stressbestendigheid kan je van de checklist schrappen.
  • Je spreekt en schrijft perfect Nederlands.
Baliemedewerker

JOUW PROFIEL

Voor onze vestiging in Temse zijn we op zoek naar versterking aan de balie. Je werkt nauw samen met de filiaalleider en 3 andere collega’s. Je komt terecht in een omgeving waar productkennis niet onbelangrijk is. Hiervoor krijg je uiteraard de nodige ondersteuning en tijd om hierin te groeien. Je helpt de klanten verder door het juiste product voor het juiste probleem aan te bieden. Deze orders registreer je en volg je nauwgezet op via het ERP-systeem.

Je draagt bij aan de zorg voor de aankleding van de showroom en het up-to-date houden van de informatie hierin. Je bent medeverantwoordelijk voor het ordelijk beheer van de spil van het bedrijf: het magazijn met zijn logistieke processen. Controle en verwerken van binnenkomende goederen, klaarzetten van bestellingen. Je maakt je ook graag nuttig door, als je niet met klanten bezig bent uiteraard, mee te werken aan de algemene structuur, orde en netheid van het stockgebeuren in het filiaal. (oa onderhouden barcodelabeltjes, stocktelling, …)

EXTRA TROEVEN

Idealiter heb je een technische achtergrond.

Je spreekt ook een mondje Frans.

Je werkt vlot met diverse pc-programma’s en leert snel nieuwe dingen.

Baliemedewerker

WIJ BIEDEN:

Voor onze vestiging in Temse zijn we op zoek naar versterking aan de balie. Je werkt nauw samen met de filiaalleider en 3 andere collega’s. Je komt terecht in een omgeving waar productkennis niet onbelangrijk is. Hiervoor krijg je uiteraard de nodige ondersteuning en tijd om hierin te groeien. Je helpt de klanten verder door het juiste product voor het juiste probleem aan te bieden. Deze orders registreer je en volg je nauwgezet op via het ERP-systeem. Je draagt bij aan de zorg voor de aankleding van de showroom en het up-to-date houden van de informatie hierin.

Je bent medeverantwoordelijk voor het ordelijk beheer van de spil van het bedrijf: het magazijn met zijn logistieke processen. Controle en verwerken van binnenkomende goederen, klaarzetten van bestellingen. Je maakt je ook graag nuttig door, als je niet met klanten bezig bent uiteraard, mee te werken aan de algemene structuur, orde en netheid van het stockgebeuren in het filiaal. (oa onderhouden barcodelabeltjes, stocktelling, …)

SOLLICITEER NU