vraag de expert

JOUW GECERTIFICEERDE VERDELER!

Als gecertificeerde dealer voldoet Kärcher Center Van Mol aan specifieke kwaliteits- en prestatienormen binnen onze branche. Dit betekent dat u bij ons kunt rekenen op betrouwbare producten en diensten, en dat wij ons altijd zullen inzetten voor de beste kwaliteit en service.

Kärcher Kira product shot

SCHROB-/ZUIGMACHINE KIRA B 50

VOLLEDIG AUTONOOM REINIGEN

De Kärcher KIRA B 50 reinigingsrobot is een praktische aanvulling op elk schoonmaakteam. Intelligent, autonoom en met de functionaliteit van een schrobzuigmachine neemt hij de vloerreiniging van middelgrote tot grote oppervlakken efficiënt en met consistente reinigingsresultaten voor zijn rekening, waardoor de druk op het schoonmaakteam wordt verlicht, dat zich in plaats daarvan kan richten op uitdagender taken.

EENVOUDIGE BEDIENING

Dankzij de intuïtieve gebruikersbegeleiding met een groot aanraakscherm kan de robot snel worden ingesteld, zonder dat deskundige kennis nodig is. Het optionele dockingstation maakt volledig autonoom werken mogelijk, inclusief het bijvullen van vers water, het legen van vuil water, het spoelen van de tank en het opladen van de duurzame lithium-ionbatterij.

VRAAG JE OFFERTE NU AAN

360° OBSTAKEL- EN CRASHDETECTIE

Een rolborstelkop voert in één enkele werkstap het voorvegen en schrobben uit, terwijl de geïntegreerde zijborstel het handmatig reinigen van randen overbodig maakt. Krachtige sensoren en software zorgen ervoor dat de navigatie betrouwbaar is, botsingen veilig worden voorkomen en obstakels worden vermeden. Ten behoeve van documentatie en monitoring stuurt de KIRA B 50 statusberichten naar mobiele apparaten, waardoor gedetailleerde reinigingsrapporten in het bijbehorende webportaal worden gecreëerd.

Kärcher Kira airport automated cleaning

TOEPASSINGSGEBIED

INZETBAAR OP VERSCHILLENDE PLAATSEN

Middelgrote tot grote oppervlakken met harde of veerkrachtige vloerbedekkingen.
Gebruikt op plaatsen met beperkte ruimte, maar ook in open ruimten.
Geschikt voor gebruik in openbare ruimten.
Ideaal in winkels, de gezondheidszorg en openbare instellingen.
Kan worden gebruikt in transport, industrie en schoonmaak van gebouwen.

THE FUTURE OF CLEANING

Efficiënt, tijdbesparend, eenvoudig, veilig, flexibel - en indien gewenst volledig autonoom: de schoonmaakrobot KIRA B 50 van Kärcher is een perfecte aanvulling op je schoonmaakteam. Reinigt op precies dezelfde manier als een standaard schrob-/zuigmachine, slim en - als je dat wil - volledig autonoom middelgrote en grote vloeroppervlakken. Op die manier worden de schoonmaakkrachten ontlast van het tijdrovende vloeren schoonmaken en kunnen ze zich bezighouden met interessantere werkzaamheden en taken die meer van ze eisen.

VRAAG JE OFFERTE NU AAN