Kärcher Center Van Mol.
Uw Kärcher partner en service dealer!

Over ons

Kärcher Van Mol, uw Kärcher verdeler voor Oost- en West-Vlaanderen!

Kärcher Van Mol in Temse mag zich het grootste verdeelcentrum ter wereld van het befaamde Duitse merk van reinigingstoestellen noemen. Bovendien gebeurde er onlangs een belangrijke expansie. Na Oost-Vlaanderen behoort nu ook West-Vlaanderen tot de actieradius.

Ludo Van Mol startte de zaak in 1981 in Prosperpolder. De huidige bedrijfsvestiging in Temse dateert van 1991. Ondertussen bleef Kärcher Van Mol groeien tot inmiddels een bedrijf met 50 werknemers maar met behoud van zijn familiale karakter.

Service, nu ook in West Vlaanderen!

Dat gebeurt niet toevallig. Ludo Van Mol nam de West-Vlaamse afdeling van Kärcher in Diksmuide over. De vestiging in Elversele heet voortaan Kärcher Center Van Mol oost. In Diksmuide spreken we van Kärcher Center Van Mol west.

Hoe ze dat willen realiseren? “Met dezelfde troef waarmee we in Elversele groot zijn geworden: service! Op het internet kan je zowat alles kopen. Maar service niet.

Daarmee maken wij het verschil!

Zo hebben we belangrijke contracten afgesloten met Colruyt, baggerbedrijf Jan De Nul,staalproducent Arcelor Mittal,Umicore,... aldus zaakvoerder Ludo Van Mol.

Het feit dat we voor deze en tal van andere klanten de voorkeurspartner zijn én blijven zegt veel over de zorg die we steken in de ondelinge samenwerking.

Maar ook de particulier krijgt bij ons de nodige info en service en dankzij een gigantische stock worden zij binnen de 24 uur geholpen. Topmerk, service en klantgericht werken zijn de drie pijlers waarrond het succes draait, zowel voor de professionele gebruikers als voor de particulier.

Particulieren

Kärcher Van Mol haalde tot nog toe 85% van zijn omzet uit bedrijven. Particulieren zijn goed voor de overige 15%. Particulieren vinden makkelijk de weg naar onze toonzaal, dankzij een enorm aanbod en een zeer professionele uitleg en advies op maat van elke klant, of het nu over een instapmodel of een professioneel toestel gaat, iedereen krijgt bij ons de beste service, zowel voor als na de aankoop! “Laat je niet vangen aan internetprijzen maar kies voor een degelijk toestel in een degelijke zaak mét de nodige service!” Is een gouden tip die Ludo Van Mol zeker wil meegeven en die u zeker veel centen en miserie kan besparen….

Onze filialen

Oost-Vlaanderen

Temse

Contact

Nieuwe Steenweg 109
9140 Temse

info@karchervanmol.be
Tel: 052 / 46 04 07
Fax: 052 / 46 03 21

Openingsuren

maandag - vrijdag :
8u - 12u en 12u30 - 18u
zaterdag: 9u - 12u
zondag: gesloten

West-Vlaanderen

Diksmuide

Contact

Leerlooierijstraat 3
8600 Diksmuide

info@karchervanmolwest.be
Tel: 051 / 55 50 56
Fax: 051 / 55 51 38

Openingsuren

maandag - donderdag :
8u - 12u en 12u30 - 18u
vrijdag :
8u - 12u en 13u - 18u
zaterdag: 9u - 12u
zondag: gesloten

Oost-Vlaanderen

OUDENAARDE

Contact

Ind. De Bruwaan 67 F
9700 Oudenaarde

info@karcheroudenaarde.be
Tel: 055 / 30 90 43

Openingsuren

maandag - vrijdag :
8u - 12u en 12u30 - 18u
zaterdag: 9u - 12u
zondag: gesloten